page.php

Onze technologie

Extrusie

Topkwaliteit leveren in verpakkingsfolie kan alleen uitgaand van het beste materiaal.  Zorgvuldig geselecteerde polyethyleen korrels en toevoegmiddelen, voortdurend onderzoek naar vernieuwende samenstellingen en de beste extrusielijnen liggen aan de basis.

Segers & Balcaen maakt zijn eigen polyethyleen folie in 1, 3 en 5 lagen met 13 extrusielijnen in 2 vestigingen.  Onze blaasextrusie voldoet aan de meest recente normen.  Automatische diktesturing van de folie onder toezicht van een ervaren team garandeert een optimale en stabiele kwaliteit.

Drukvoorbereiding

Designs worden technisch gecontroleerd vooraleer in prepress te gaan.  Uitgebreide communicatie met klanten en reprobedrijven verzekert de productie van drukplaten in lijn met de specificaties van onze drukpersen met hoge kwaliteit.

Eigen plaatproductie garandeert topkwaliteit, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Flexodruk

Segers & Balcaen gebruikt de beste drukpersen op de markt, met in-house computer gestuurde inktmengstations en de recentste inktsystemen, klaar voor de meest veeleisende ontwerpen. Bediend door zeer bevoegde en gemotiveerde drukkers, produceren onze flexo persen (vijf 6 kleuren en vijf 8 kleuren machines) per jaar ongeveer 300 miljoen meter verpakkingsfolie van de beste kwaliteit.

Converting

Behalve de levering van mono- of coextrusie folie specialiseert Segers & Balcaen zich ook in het lamineren van meerdere folies voor speciale toepassingen.

Voorgevormde zakken op rol, verzendzakken, beugelzakken, vacuüm zakken, rechtopstaande doypack zakken, … worden geproduceerd in de zakkenafdeling in Diest.